Ilmaista rahaa arpapelien ystäville tarjoaa nettiarpa.com - Suomiarpa.net - Ne Parhaat Arpa Sivustot
Suomiarpa.net - Parhaat arvat Suomalaisille!

Ilmaista Rahaa!

Ilmainen raha on varmasti sellainen asia, joka kiinnostaa meitä jokaista ja näinhän tämän tulisi ollakin. Jos sinulle nimittäin tarjotaan ilmaista rahaa, niin melko hurja tapaus olet jos siitä kieltäydyt! Ilmainen on kuitenkin aina ilmaista ja se kannattaa aina hyödyntää.

Ilmaista pelirahaa nettiarpoihin

Suomiarpa.net nimensä mukaisesti haluaakin auttaa suomalaista raaputusarpojen ystävää pääsemään alkuun nettipelaamisessa. Mikä olisikaan sen parempi alku, kuin saada ilmaista pelirahaa, jolla pelata arpoja. Suomalaisille nettiarpojen ystäville on äskettäin avattu niminen sivusto, joka tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa jokaiselle uudelle rekisteröityneelle pelaajalle.

Bonusrahan tililtä nosto

Voitettuasi rahaa tällä ilmaisella pelirahalla ja halutessasi nostaa voitot pois pelitiltä niin sinun on hyvä tietä seuraavat asiat: Bonusrahat tulee kierrättää aina 20 kertaisesti pelaamalla nettiarpa pelejä ja sinun on täytynyt tehdä vähintään yksi oikean rahan talletus pelitilllesi. Nämä tiedot on hyvä jokaisen pelaajan tietää, ettei sitten tule mietittyä että miksiköhän en saanut nostettua rahoja tililtäni.

Talletusbonukset

Talletusbonushan on käytännössä pelaajalle ilmaista pelirahaa. Saadessasi talletusbonuksen, saat käyttöösi tietyn määrän ilmaista pelirahaa jonka voit sitten pelata haluamassasi pelissä. Suomalainen tarjoaa myös 100% bonuksen ensimmäiselle talletuksellesi aina 200 euroon saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että käytössäsi on jopa 200€ ylimääräistä pelirahaa, jonka voit pelata suosikki peleissäsi!

Voita Apple tuotepaketti

Ipad hanskassaOsallistu Nettiarvan syksyiseen kampanjaan 9.9. - 14.10.2013 välisenä aikana ja juuri sinä voit olla onnellinen Apple tuotepaketin voittaja! Jaossa on kaiken kaikkiaan kolme Apple tuotepakettia, joista jokainen sisältää seuraavat Apple tuotteet: Apple iPad mini 16GB Wi-Fi multimedialaiteen ja Apple iPhone 16GB multimediapuhelimen.

Arvontaan osallistuminen on todella helppoa, sillä sinun tarvitsee ainoastaan tehdä vähintään 10€ suuruinen talletus kampanja-aikana ja olet automaattisesti mukana kampanjan päätyttyä suoritettavassa arvonnassa. Huomio! Jokainen kampanja-aikana talletettu 10€ on yhtä kuin 1 arpalipuke!

Voita 5555€ kuukaudessa - NettiArpa.com

Copyright© 2013 - Suomiarpa.net | Hollanniksi: Krasloten